Κέρκυρα

Εκδρομή στο νησί των Φαιάκων
Home » Εκδρομες » Κέρκυρα
Τύπος Εκδρομής
Οργανωμένα και Ατομικά ταξίδια
Αναχωρήσεις
13 & 14 Απριλίου, 4 & 5 ημέρες
Χώρα
Ελλάδα
Τιμή / Άτομο
259€
Η Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων, θεωρείται ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νησιά της Ελλάδας. Είναι τόπος που έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από διάφορες ευρωπαϊκές κουλτούρες, πράγμα που φαίνεται έντονα στην αρχιτεκτονική του νησιού.

Περισσότερες Φωτογραφίες

Η Κέρκυρα είναι ένα νησί με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αξιοθέατων για να δείτε. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή:

  • Η Παλιά Πόλη της Κέρκυρας: Η Παλιά Πόλη της Κέρκυρας είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα ιστορικά κέντρα στην Ευρώπη. Είναι ένα λαβύρινθος από πλακόστρωτα σοκάκια, μεσαιωνικά τείχη, εκκλησίες και παλάτια.
  • Το Αχίλλειο: Το Αχίλλειο ήταν η θερινή κατοικία της Αυστριακής αυτοκράτειρας Ελισάβετ, γνωστής και ως Σίσσυ. Το κτίριο είναι αφιερωμένο στον Αχιλλέα, τον μυθικό ήρωα της Τροίας.
  • Το Μον Ρεπό: Το Μον Ρεπό ήταν η θερινή κατοικία του βρετανού λόρδου Έλγιν. Το κτίριο είναι γνωστό για τους κήπους του, που είναι γεμάτοι με σπάνια φυτά και λουλούδια.
  • Το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης: Το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης φιλοξενεί μια πλούσια συλλογή από έργα τέχνης από την Ασία, συμπεριλαμβανομένων κινεζικών, ιαπωνικών και ινδικών αντικειμένων.
  • Το Φρούριο του Παλαιού Φρουρίου: Το Φρούριο του Παλαιού Φρουρίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια στην Ευρώπη. Το κτίριο προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη της Κέρκυρας.

Εκτός από αυτά τα δημοφιλή αξιοθέατα, η Κέρκυρα προσφέρει επίσης μια σειρά από άλλα αξιοθέατα, όπως:

  • Τα χωριά της Κέρκυρας: Η Κέρκυρα έχει πολλά όμορφα χωριά, όπως το Μπενίτσες, το Αχαράβη και το Ποντικονήσι.
  • Οι παραλίες της Κέρκυρας: Η Κέρκυρα έχει πολλές όμορφες παραλίες, όπως η παραλία της Γλυφάδας, η παραλία του Γαδουρά και η παραλία της Άμμου.
  • Τα βουνά της Κέρκυρας: Η Κέρκυρα έχει επίσης μερικά όμορφα βουνά, όπως το όρος Παντοκράτορας και το όρος Πελαγίτης.

Ρίζος Καράμαλης και ΣΙΑ ΟΕ / ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η. 122333803000
© 2024 Powered by Nox Websites. All rights reserved.